Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

SP Pagebuilder 3.4.11

Featured Lock Resolved Bug
I am getting layout not found when I create a new page on 3.4.11, the layouts are showing up but not downloading.

When I use the default version that comes with the template 3.3.7 it works fine. The domain name in the dashboard is correct.

There are real problems with 3.3.10 to 11

Update it's not working with 3.3.8

4 Answers

Mitch Dow

More than a month ago #Permalink
Thanks for this the problems for other ppl was Cloudflare CDN, now working fine - resolved

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
I cannot reproduce this issue on my 3 sites. Page Layout import smoothly.
Please:
1) Install SPPB Pro 3.4.11
2) Clear Joomla cache
3) Clear Brower cache deeply
and check again
try also from the different browser - them let me know.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Thanks for letting us know.
Indeed Cloudflare is sometimes too sensitive.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 121
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 111
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 82
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 5
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

296328

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us