Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Modal popup in tabs problem. Please solve this!

Featured Lock Resolved Bug
Hi friends i have created a page with tabs addon and inside i use image, text and modal popup.
Here https://vervo.lv/lv/transports/konteineru-tipi
When i did it first it worked but now after some updates it stopped working correctly.
some tabs shows correct popup but most the same content like others.

Could you help why is this happening?
you can see how to clik modal popup in picture attached.

The second problem when i try to edit text addon from frontend inside tabs addon then pagebuilder component area collapse.

24 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. After installing the last version it happens the problem? The previous version was perfect?

-Thank

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq it started with previous version. Maybe earlier. I just noticed it.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq it started with previous version. Maybe earlier. I just noticed it.


Hi there, Which version was fine? Just let me know. Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq it started with previous version. Maybe earlier. I just noticed it.


Hi there, Which version was fine? Just let me know. Thanks

I don't know. I did this landing page 6 month ago. After updates there is always problems. Videos stop loop, awsome icons disappear.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq it started with previous version. Maybe earlier. I just noticed it.


Hi there, Which version was fine? Just let me know. Thanks

I don't know. I did this landing page 6 month ago. After updates there is always problems. Videos stop loop, awsome icons disappear.


Hi there, Keep a backup of your site and give me Joomla administrator access via PM. Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
I have sent you access to pm

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

The modal addon has the problem when used into the accordion. Your text addon problem fixed after turn off the System - EFSEO - Easy Frontend SEO plugin.

Note: Next update will fix the modal problem

-Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
HI Toufiq, How about this problem? Modal popup does not work correctly when used in tabs.

There where many updates but not solved.

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi friends how about this problem, i started this post 6 month ago. Could you please pay attention to modal popup problems in tabs?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi friends how about this problem, i started this post 6 month ago. Could you please pay attention to modal popup problems in tabs?


Hi there, Thanks for your reply. Please check the latest version & let me know. Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi friends how about this problem, i started this post 6 month ago. Could you please pay attention to modal popup problems in tabs?


Hi there, Thanks for your reply. Please check the latest version & let me know. Thanks


Hi Toufiq i have latest sp pagebuilder 3.4.3 and the problem is there. I tested it on clean helix ultimate and all the same.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi friends how about this problem, i started this post 6 month ago. Could you please pay attention to modal popup problems in tabs?


Hi there, Thanks for your reply. Please check the latest version & let me know. Thanks


Hi Toufiq i have latest sp pagebuilder 3.4.3 and the problem is there. I tested it on clean helix ultimate and all the same.


Hi there,

Please show me the modal issue. You can share your URL.

-Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi friends how about this problem, i started this post 6 month ago. Could you please pay attention to modal popup problems in tabs?


Hi there, Thanks for your reply. Please check the latest version & let me know. Thanks


Hi Toufiq i have latest sp pagebuilder 3.4.3 and the problem is there. I tested it on clean helix ultimate and all the same.


Hi there,

Please show me the modal issue. You can share your URL.

-Thanks


Nothing changed problem is the same on the same. us described above https://vervo.lv/lv/transports/konteineru-tipi

Please see video.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

I have created a demo for you. Please check & let me know. Because of that, here is working fine.

demo

-Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
HI Toufiq. I just installed new quick demo with helix ultimate, i set 9 tab adons and in each in modal popup i have from 1 to 12 nambers, like la 1 la 2 and so on. You can see it does not work. So in your demo it works.


http://crm.vervo.lv/index.php/about

I tried to use php 5.6 and 7.2 no result.
All joomla requerments are met, so i dont see it could be server problem
Could you try this on helix utlimate?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Please check the URL & let me know.

demo_helix_ultimate

-Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Please check the URL & let me know.

demo_helix_ultimate

-Thanks


Thanks i see it works, and i do not understand why it does not work on my web site. I could understood if I would be using custom template but with default helix ultimate and without any other extensions...

Only reason could be some specific server settings. I have my own server and host there many different soft like bitrix24, vtiger and so on. I can make any config for website but i should know.

I tried it on helix3, t3 on default joomla templates and helix ultimate.Could you please ask developer what could it be.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Please check the URL & let me know.

demo_helix_ultimate

-Thanks


Thanks i see it works, and i do not understand why it does not work on my web site. I could understood if I would be using custom template but with default helix ultimate and without any other extensions...

Only reason could be some specific server settings. I have my own server and host there many different soft like bitrix24, vtiger and so on. I can make any config for website but i should know.

I tried it on helix3, t3 on default joomla templates and helix ultimate.Could you please ask developer what could it be.


Hi there, Please try to skiff third-party extension & contact your hosting provider. Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Tofig i test this function on clean helix ultimate quick start on my own server.
With no other extensions. And this is my server, i host there more than 60 different websites with no problems.
I can have any server configuration, just need to know if you have specific php settings than say, please!

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Tofig i test this function on clean helix ultimate quick start on my own server.
With no other extensions. And this is my server, i host there more than 60 different websites with no problems.
I can have any server configuration, just need to know if you have specific php settings than say, please!


Hi there, I have sent you login details via PM. Please check PHP information and other settings. Thanks

Igors

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq i imported my tab page in too http://joomlalover.net/freshjoomla3.9.2/index.php/contact-form and it does not work. I realy do not understand.
I hope i did not destroyed your work, i thought about too late :(

I imported your page in my website and it works....

Here i did exactly the same with exported from you page and it works. https://vervo.lv/lv/component/sppagebuilder/?view=page&id=668&Itemid=0

I have lot of pages with these tabs it is so difficult to build them again.
I am 100 % shure it is something with how sp pb stores data in database

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq i imported my tab page in too http://joomlalover.net/freshjoomla3.9.2/index.php/contact-form and it does not work. I realy do not understand.
I hope i did not destroyed your work, i thought about too late :(

I imported your page in my website and it works....

Here i did exactly the same with exported from you page and it works. https://vervo.lv/lv/component/sppagebuilder/?view=page&id=668&Itemid=0

I have lot of pages with these tabs it is so difficult to build them again.
I am 100 % shure it is something with how sp pb stores data in database


Hi there, I have forward to our developer team. Hold on for the future update. Thanks

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Igors,

Can you please check this issue in latest version and let know please. I think it has been fixed.

Thanks,
Mamun

Igors

More than a month ago #Permalink
HI AI Mamun.

It works, i juste tested here https://vervo.lv/lv/transports/konteineru-tipi

Hi Igors,

Can you please check this issue in latest version and let know please. I think it has been fixed.

Thanks,
Mamun


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 129
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 88
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 41
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

114

Templates

292558

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us