Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Tag filter not working on add-on "Articles"

Featured Lock Resolved Issue
Hi, we are using the add-on "Articles" only show "Child" content from Joomla Articles.I filtering with the tag "Child" and using SP Pagebuilder within a Joomla Article to create the page.

However, with only this tag selected, we get all articles.

If we add the categories that the articles are located, we get all the articles in those articles, again without any filter.

Can you advise if there is a bug or we are missing part of the set-up??

Cheers

11 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your reply. Please replace this file in the given location templates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles/site.php
And that should solve your issue.

-Best Regards

Attachments (1)

  • site.zip 3.7 KB

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Please update to the latest version of page builder. We've solved this issue in our latest version of pagebuilder.

-Best Regards

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Please update to the latest version of page builder. We've solved this issue in our latest version of pagebuilder.

-Best Regards[/quote

we using latest version 3.3.6

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Please check if there is a folder in this location /templates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles
If so then please rename or delete this folder and check again.
Let me know if it solves your issue.

-Thanks

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
Hi,
Please check if there is a folder in this location /emplates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles
If so then please rename or delete this folder and check again.
Let me know if it solves your issue.

-Thanks


are you sure delete this folder "templates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles" ?

in this folder have site.php

btw: you mentioned folder path /emplates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles but not exist.

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
after deleted filter works well but custom css removed

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
.sppb-addon-article .sppb-article-content-wrap {
background: #e4e3e3;
height: 350px;
padding: 15px 15px 15px 15px;
}
.sppb-addon-article:hover .sppb-article-content-wrap {
box-shadow: rgba(0,0,0,0.0);
background:#7a7d81;
color:white;
}
.sppb-addon-article:hover .sppb-addon-article-title a {
color: #fff;
}

Attachments (2)

  • after deleted.png
    after deleted.png 379.6 KB
  • before delete.png
    before delete.png 389.9 KB

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
also add new addon article not working

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND

Enkhzorig

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your reply. Please replace this file in the given location templates/shaper_hope/sppagebuilder/addons/articles/site.php
And that should solve your issue.

-Best Regards



Thank you so much it works!

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
You are most welcome


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 146
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 86
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 25
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

113

Templates

289407

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us