We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Template Positions changes

Featured Lock Resolved Issue
Hello, i am using the template shaper_news ii and i have the following problem: In the pages that i put my articles, for examples at "Home" which is a featured articles page, if i put over a number of articles to be showed the positions of the templates are changing. As you can see in the url given, the positions from the right have gone under the component area. What must i do to fix this? Thank you for your help.

Url: http://www.reality.gr/~synodnew/

9 Answers

Jakir hasan - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi, Website URL not working.

Thanks

Panos Georgakopoulos

More than a month ago #Permalink
Jakir hasan wrote:

Hi, Website URL not working.

Thanks


I can see that the url is working properly. You can see it at the print screens that follows.

Attachments (2)

  • 1.jpg
    1.jpg 150.4 KB
  • 2.jpg
    2.jpg 97.1 KB

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
Hi Panos,
Check our site, it fixed.

Panos Georgakopoulos

More than a month ago #Permalink
Rifat Wahid Alif wrote:

Hi Panos,
Check our site, it fixed.


Rifat Wahid Alif wrote:

Hi Panos,
Check our site, it fixed.


Thank you very much. Can you tell me what did you do because i have transfer my original site and i have to do it in the other. Furthemore, the issue is solved only at the home page. If i go to a different blog_layout page the modules are again in a wrong position. What can i do fot that? Also, the logo at the top of the page is not visible and the menu does not show the sub menus. What can i do for these issues? At the beggining i didn't have these issues. What is the cause of them? Thank you very much.

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
you just missed some </div> ending

Panos Georgakopoulos

More than a month ago #Permalink
Rifat Wahid Alif wrote:

you just missed some </div> ending


Yes, but where did i miss them? In which file so i can add them? And why did they vanished without me doing anything?

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
i don't know, i saw it was missed and then i was just added this.

Panos Georgakopoulos

More than a month ago #Permalink
Rifat Wahid Alif wrote:

i don't know, i saw it was missed and then i was just added this.


What do you mean you don't know? I am asking where did you put the missing </div>!! What files did you check so i can check again and add these div. I don't understand how the divs can vanish all of a sudden. Is there anyone from the technical support from the template so that he can resolve all of these errors? What did we pay for?

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
i just added '</div>' in 'template/shaper_news_iii/com_component/featured/default.php'.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

126

Templates

334170

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us