Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

The SPPB module does not display changes in the editor.

Featured Lock Resolved Bug
PDM03TXp9M.png

The SPPB module does not display changes in the editor. Only through saving and viewing on the front of the site. Very uncomfortable. Please fix!

Attachments (1)

  • PDM03TXp9M.png
    PDM03TXp9M.png 57.7 KB

7 Answers

Al Mamun - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi Gian,

Where the module change not showing? In footer area or edit area? If the change is not showing in footer area that means that is not bug, I mean that is perfectly OK, that way module is working.

Thanks,
Mamun
Hi Gian,

Where the module change not showing? In footer area or edit area? If the change is not showing in footer area that means that is not bug, I mean that is perfectly OK, that way module is working.

Thanks,
Mamun


There are no changes in the editor in the editing area.. at the top of the screenshot. They are visible after saving on the site. But not in real time.

Al Mamun - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi,

Normal text color is working if you are using title then use title color option in addon. Here is my screenshot.

Thanks,
Mamun
Hi,

Normal text color is working if you are using title then use title color option in addon. Here is my screenshot.

Thanks,
Mamun


This is not the title, but the content

Al Mamun - Staff

3 weeks ago #Permalink
But for content I can see the change. I linked the screenshot in previous comment.

Thanks
But for content I can see the change. I linked the screenshot in previous comment.

Thanks


https://mega.nz/#!yqIx2KrD!6fpNv1S17lhIdnhbSbUnax6YrROzMP72zsFQ97-2JWo

On video it is visible that the module with addition Navigation after installation on the website in the footer is shown with one registration and if to open editing of the module in the editor, the same addon takes a terrible look. And how to change styles and work with such an addition?

Al Mamun - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi,
I need access to check because in my end "Navigation" addon working fine. I saw your video and assume that may be some CSS style is apply in edit mode and that CSS style is not applying in module view.

Thanks,
Mamun


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 125
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 93
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 22
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

113

Templates

289688

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us