Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

This template is driving me to despair

Featured Lock Resolved Bug
This template is driving me to despair.:(
I included a picture in the Helix Page Title, first you could see, after entering the menu for the other three languages, you are no longer displayed.
The flags for the languages are displayed vertically and not horizontally.
What is happening?
I sembre is very reliable.
After using the quickstart installation, everything should work perfectly, but there are many problems.
I tried everything but nothing works, are still 10 days.
I raised the issue in the forum, but does not work well even the editor.
Write uppercase and you find the tiny link.
It felt like helix and templates were beautiful and functional.
They're just so beautiful to see how they have built, but the functionality I have my dubbbi.
I'm really disappointed.

Attachments (2)

  • problema-page-title.jpg
    problema-page-title.jpg 39.6 KB
  • problema-multilanguage.jpg
    problema-multilanguage.jpg 57.3 KB

11 Answers

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
Tonio Laera wrote:

UNRESOLVED


IT'S OK!
RESOLVED.
THANK

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Tonio, I am sorry to hear you are frustrated.
Tonio Laera wrote: ... The flags for the languages are displayed vertically and not horizontally. What is happening?
I believe you already created a separate thread on lining up your language flag icons horizontally, so please don't cross-post it.
Tonio Laera wrote: I sembre is very reliable...
I have no clue what this means, so please speak English.
Tonio Laera wrote: ...After using the quickstart installation, everything should work perfectly, but there are many problems. I tried everything but nothing works, are still 10 days....
The "everything" and the "nothing" here doesn't say anything about your problems, please be specific and create a thread per every issue you are facing. Then we will be able to see if we can help.
Tonio Laera wrote: ...Write uppercase and you find the tiny link....
Have no clue what you mean here. Are you talking about writing in upper case here in our forum or at your web-site?
Tonio Laera wrote: ...It felt like helix and templates were beautiful and functional. They're just so beautiful to see how they have built, but the functionality I have my dubbbi....
Once again, we will gladly welcome and appreciate any feedback or suggestion you might have but please be specific, - this is a technical forum after all.

Regards,

Alex

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
Alex Smirnov wrote:

Hi Tonio, I am sorry to hear you are frustrated.
Tonio Laera wrote: ... The flags for the languages are displayed vertically and not horizontally. What is happening?
I believe you already created a separate thread on lining up your language flag icons horizontally, so please don't cross-post it.
Tonio Laera wrote: I sembre is very reliable...
I have no clue what this means, so please speak English.
Tonio Laera wrote: ...After using the quickstart installation, everything should work perfectly, but there are many problems. I tried everything but nothing works, are still 10 days....
The "everything" and the "nothing" here doesn't say anything about your problems, please be specific and create a thread per every issue you are facing. Then we will be able to see if we can help.
Tonio Laera wrote: ...Write uppercase and you find the tiny link....
Have no clue what you mean here. Are you talking about writing in upper case here in our forum or at your web-site?
Tonio Laera wrote: ...It felt like helix and templates were beautiful and functional. They're just so beautiful to see how they have built, but the functionality I have my dubbbi....
Once again, we will gladly welcome and appreciate any feedback or suggestion you might have but please be specific, - this is a technical forum after all.

Regards,

Alex

OK.
I'm sorry.

The solution (to peppestret) flags is:
http://www.joomshaper.com/forums/problem-position-multilingual-module
I have another problem, do not I see the image loaded in Helix Page Title.
This happened after creating the different menus for the other three languages other than Italian.
When I log on do not I see the image in the header of the page.
Where is the problem?

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
Qui le schermate del problema

Attachments (2)

  • helix-page-title.jpg
    helix-page-title.jpg 74 KB
  • helix-page-title-2.jpg
    helix-page-title-2.jpg 68.6 KB

pepperstreet

More than a month ago #Permalink
Tonio Laera wrote:
I included a picture in the Helix Page Title, first you could see, after entering the menu for the other three languages, you are no longer displayed.


Hi Tonio, I tried to recreate your missing PageTitle & Image in Helix3 multi-language site. It seems to work for me!
It works with title only, and also with optional background image.

I have visited your temporary site again, and I can't see any page title, nor any extra background (except for the global template style background).
Can you explain your problem in more details, please? Maybe more screenshots and an example link to test online?

pepperstreet

More than a month ago #Permalink
Tonio Laera wrote:
after entering the menu for the other three languages, you are no longer displayed.

BTW, do you have a template style and a respective menu assigned for each language?

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
To pepper
pepperstreet wrote:

Tonio Laera wrote:
after entering the menu for the other three languages, you are no longer displayed.

BTW, do you have a template style and a respective menu assigned for each language?


I sent a private email
Thanks

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
Tonio Laera wrote:

This template is driving me to despair.:(
I included a picture in the Helix Page Title, first you could see, after entering the menu for the other three languages, you are no longer displayed.
The flags for the languages are displayed vertically and not horizontally.
What is happening?
I sembre is very reliable.
After using the quickstart installation, everything should work perfectly, but there are many problems.
I tried everything but nothing works, are still 10 days.
I raised the issue in the forum, but does not work well even the editor.
Write uppercase and you find the tiny link.
It felt like helix and templates were beautiful and functional.
They're just so beautiful to see how they have built, but the functionality I have my dubbbi.
I'm really disappointed.

Unresolved

Tonio Laera

More than a month ago #Permalink
UNRESOLVED

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Tonio,

I am glad to see your are all OK now. Happy joomshaping!

Regards,

Alex


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 146
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 86
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 25
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

113

Templates

289407

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us