Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Updated to latest SP Builder and broken template - video backgrounds don't fill width

Featured Lock Resolved Issue
Hi,

I have just updated my template to latest version of SP Builder and I have problems now displaying background videos. I have a search module and use a video in the background that before update used to fill the width. In addition, instead of siting behind the searchbox it now pushes the search down the page.

This occurs in all the videos where I have used them as backgrounds.

I tried copying the module from a copy but it still does the same - it is like the template is broken.

How do I correct this? Can I reverse the update or will it still be broken?

Kind regards

Mel

1 Answers

Mel

More than a month ago #Permalink
Hi,

to fix this I had to delete the existing video, clear joomla and website cache then re-install and the video is now working correctly.

Mel


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 135
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 86
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 53
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293145

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us