Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Video Background Served from CDN (Amazon) is not loading, I see why, this is a small but critical bug

Featured Lock Resolved Bug
In pagebuilder 3, in a row with a video background, when I serve a video from a remote cdn, this is rendered in the html:

<source src="/http//96.126.97.197/images/icechips-fall4.mp4" type="video/mp4">

The absolute URL is not rendered.

It would be especially helpful when you fix this to allow the prefix // as well as http:// and htps://

All video backgrounds broke on my sites when I upgraded to PageBuilder 3.

2 Answers

Steve Babbitt

More than a month ago #Permalink
I should add, the site is icechips.com, and the video should be underneath the slide show.

Also, the url IS correctly entered like this in the back end interface: http://96.126.97.197/images/icechips-fall4.mp4

Attachments (1)

  • icechipsvideo.JPG
    icechipsvideo.JPG 33.5 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Please use this url and check again.

http://96.126.97.197/images/icechips-fall4.mp4" type="video/mp4

-Thanks


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 207
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 129
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 86
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 4

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us