Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

W3C Errors

Featured Lock Resolved Issue
Hello, testing the pages I build there are a ton of errors in the W3C report from my website scanner. Why are all these items missing? Do I really have to enter in some value in every single addon element I create? Is there some instructions on how this works so I can see what is the issue?

I hope not as this is going to be way to much work. What about some global settings to the margin/padding can all be set to something like 0px if this is the only way to fix this?

firefox_2018-12-10_09-22-16.png

Attachments (1)

  • firefox_2018-12-10_09-22-16.png
    firefox_2018-12-10_09-22-16.png 61.6 KB

20 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Update to the last version of SPPB 3.4.1 then clear Joomla cache.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Dave,
1) can you check from what addon this bug was/is ?
2) It's from inline code or SPPB css file ?

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
It's all inline code generated by the SPPB addon elements. I am not sure why it adds padding or margin with empty values? I sometimes delete them so the field is empty in the addon but then shouldn't it just not add the margin ; at all?

What do you have to do to fix this?

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
I made some tests indeed, I will ask for a fix.

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
Awesome, thanks

I cannot get any answer on my search question. They claimed to have fixed it in the new release but it's actually worse now. It's not even showing the article title anymore. This is critical for me. I was told when I bought this it would be fixed. Kind of why I was fine buying it. That was 2 months ago. Can you look at that asap??? I would appreciate the developer at least to acknowledge my posts. Site search is not some small issue.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
About 2nd.
You are talking about Smart Search and Articles with SPPB inside ?

Have you enabled plugin Smart Search - SP Page Builder ?
You have to re-index content from Smart Search component, as well.

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
Hi, no I do not use smart search. I am talking about the standard search function. As I am building my articles with the Joomla article editor and SPPB integration.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
I made tests with Pages and was OK, but indeed there is problem with content used in Articles in SPPB mode.

Sorry you have to wait for update, I don't have any duck tape solution for it :(

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
OK, that's fine but I can only hope this can be a hotfix and not wait until you roll out a new version with a bunch of new stuff along with this fix.

Can this be done? Can you send me a beta version to test if you want?

Thanks

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
When I get it.

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Dave Bishop,

Is there any empty CSS issue like that? Please confirm me after check.

Thanks,
Mamun

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
I have the latest version 341 and there are some different errors now.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
But above issues were fixed?

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
I do not see the empty padding errors anymore, so yes.

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
I have the latest version 341 and there are some different errors now.

Which errors? Can you please specify?

Thanks

Dave Bishop

More than a month ago #Permalink
Nothing like before just a handful of things. Your demo site has them too. I have never seen any site pass the validation completely. I think it's fine for now. Please fix the search issue, all I am concerned about at this point.

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Thank you very much. I already replied about search. :)

diaginfos

More than a month ago #Permalink
Hello, i ve seen this empty padding and margin since a long time. Go to an addon, navigate from the desktop tab to ipad or to mobile , if they are empty, save and they all show up in css . i ve always seen it this way in pagebuilder. I ll run some tests and see if its still the case


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 157
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 85
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 26
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 3
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

113

Templates

289341

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us