Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Weird cache problem? new updates/saves in SP Page Builder Pages are not being shown.

Featured Lock Resolved Issue
Hi,

We have a very strange problem on one site in particular .. that goes beyond the version 3.4.8 and 3.6.2..

When we create a new SP Page, everything shows up fine.. But when we go back and update the padding or add a background image, the changes are not reflected.. but when we make text in "Text Block" changes, those show up, as well as adding a "top or bottom shape" - those show up..

But adding a background image or changing the size of the padding is not being reflected..

we've cleared all the website cache, as well turned off any other caching and optimization plugins.. and we also purged the cdn..

we've checked everything back in, and we've cleared the expired cache and cleared the joomla cache as well.

any ideas of what might be happening?

6 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. Sorry for the inconvenience. Please follow the forum post.

https://www.joomshaper.com/forums/front-page-editor-not-working-possible-solution

If you cannot found the solution, let me know & provide me your site administrator access via PM.

-Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there, Does solve your issue? Thanks

infini

3 weeks ago #Permalink
Hi there, Does solve your issue? Thanks


no, it still doesnt work for us. we sent you guys video proof that it doesn't work, you guys sent back images that it "worked" but we went back to look, and it wasn't saved to what you sent us..

Toufiq - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi there, Does solve your issue? Thanks


no, it still doesnt work for us. we sent you guys video proof that it doesn't work, you guys sent back images that it "worked" but we went back to look, and it wasn't saved to what you sent us..


Hi there, Thanks for your feedback. Please let me know that, where did you send the video? Thanks

infini

One week ago #Permalink
we finally found where the weird caching issue could be cleared..

inside the sp page builder settings, and inside the helix template -> Advanced section..

Attachments (2)

  • sp-page-builder-settings.jpg
    sp-page-builder-settings.jpg 84.5 KB
  • sp-page-builder-template-settings.jpg
    sp-page-builder-template-settings.jpg 50 KB

Toufiq - Staff

One week ago #Permalink
we finally found where the weird caching issue could be cleared..

inside the sp page builder settings, and inside the helix template -> Advanced section..


Hi there, Did you find the solution? Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 107
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 63
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 47
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 20
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 12

118

Templates

303378

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us