Error - Payment Button is Not Added. Add Button Script Inside 'form' Tag. - Question | JoomShaper

Error - Payment Button is Not Added. Add Button Script Inside 'form' Tag.

Rahi

Rahi

SP Page Builder 2 weeks ago

Hi,

Since I have upgraed SPPB to the latest version v5.3.2, I am getting this error - https://nimb.ws/4srUWPM "Payment Button is not added. Add Button script inside 'form' tag." on each page where I have embeded RazorPay (Payment Gateway)'s payment button. I checked and it is already script inside form tag - https://nimb.ws/prhx92A

I have used Raw HTML addon to embed the button and it was working fine. But since the latest update it is giving error and user have to click "ok" few times to get rid of the error and this is affecting the traffic on the page and so the business.

This happens on all the pages where RazorPay Payment button(s) are embeded. For example - https://www.rahiadventure.com/trekking-packages/chadar-trek-leh

Please do the needful urgently.

Thank you.

Regards,

Rahi

0
14 Answers
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 weeks ago #160685

Hello Rahi

Please export the page and share here. I will check the page content. Please follow this documentation

Best regards

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
2 weeks ago #160706

Hi,

I have exported the page but how to share here? I don't see attached button.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 weeks ago #160758

You can share via any drive link here.

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
2 weeks ago #160760

Pls check the exported page

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 weeks ago #160822

I have checked your site and it is working fine. Please share your administrator access here to check the issue on your end. Use the Hidden Content box to share the credentials. Make sure that you have a full site backup with you before sharing.

prnt.sc/-XIJSsd-ho_L

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
2 weeks ago #160831

Hi,

It looks all normal but when someone first time visit these pages where RazorPay Payment Buttons are integrated then they get these errors, you must have experience it as well.

I have shared the login details. Please do the needful.

Thank you.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 weeks ago #160923

Sorry, your given credentials do not match. Please check and share again.

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
2 weeks ago #160926

Check now, it was disabled. Now enabled, checked working fine.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 1 week ago #161607

It is showing like this. Please check it.

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
1 week ago #161646

Yes it does but it get fixed anyhow when I use other internet.

Can we fix the main issue quickly pls? It is getting elayed.

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
3 days ago #161994

Hi,

Could you please do the needful to solve the issue? It is already too delayed and it is affecting the traffic on the those pages.

Regards,

Rahi

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 1 day ago #162164

Please comment out this line on .htaccess file by adding a # before the line.

#Header append Content-Encoding gzip

Then I will be able to check your admin panel. You may follow this discussion

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
1 day ago #162174

I checked .htaccess and could not find this line but I found others, which have mentioned in hidden content.

To solve this issue, I just change to other internet and it shows perfect. May you can try that as well.

Please help to solve the issue, sooner.

0
Rahi
Rahi
Accepted Answer
12 hours ago #162211

Any luck?

0