Error On Save Article - Question | JoomShaper

Error On Save Article

ML

Mirko Lednicki

SP Page Builder 4 months ago

When try to save Joomla article (not SPPageBuilder) get message

Duplicate entry '0' for key '#__sppagebuilder.PRIMARY'

Using Joomla Joomla! 3.10.4 and SP Page Builder Pro Version: 3.8.2

0
33 Answers
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 4 months ago

Hi there!

Would you please check the following posts to see if they helps?

https://www.joomshaper.com/forum/question/4133

However, simply reinstalling solves many issues, so you may try to reinstall the latest SP Page Builder.

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
4 months ago

Hi after reinstall still have the isuse. Need aditional help

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 4 months ago

Hello,

Sorry for the delayed response.

Did you try to change the ID to auto increment within your database, please?

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
4 months ago

Dont know how to do that?

0
A
Alejandro
Accepted Answer
4 months ago

hello: I have the same problem, identical, as Komir. Help Un saludo: Yo tengo el mismo problema idéntico, que Komir. Ayuda

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hi,

Please take my apology.

Would you please give me your admin access and FTP access to check the issue?

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

You have Hidden Content

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

@Alejandro Did you find how to solwe that?

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

I posted cpanel also

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hi,

Thanks for the Cpanel access details.

I have tried to set the auto-increment value for you, but it's failed. Please check the hidden content area.

So I am thinking of uninstalling the SP Page Builder and then reinstalling it. Do you have a full backup of your site and database?

Uninstalling doesn't cause any issue to your existing pages, but it may lose any sp page builder module. I have checked you have the only sp page builder module: https://prnt.sc/26hlh2f

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

I have created backup

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Thanks. It seems the problem has been solved.

Please check and let me know.

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

Solved, thank you

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Thanks for the confirmation and you are always welcome!

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

Unfortunaly problem persist. The problem is when Article SP Page Builder Pro - Integrations is enabled. When disable Article SP Page Builder Pro - Integrations is working. How to solve that?

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hello,

Really sorry to hear that it is not solved yet:(

However, I have tried to log in again but not succeeded. Have you changed the credentials?

Please check the hidden content box for screenshots.

Thanks

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

I have entered the correct password

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Thanks I can enter in your Joomla admin area now. However, failing to enter to your cpanel.

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

enter password

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

I can not reach the cpanel url anymore...

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

Maybe IP is blocked. Can you send me so I can ask web hosing to ublock it or try to chage IP?

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hi,

My public IP is 103.102.43.9

Thanks!

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

Hosting unblock your IP

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hi,

I can login to your FTP.

The 5 tables of sppagebuilder needs to be auto incremented. https://prnt.sc/26par6w But I can set auto increment for 4 tables, query failed for the first table: https://prnt.sc/26pb7xp

Here is the error: https://prnt.sc/26paozg

So I need your backupd to try on my local. But I could not download your backup: https://prnt.sc/26pba0d

Would you please download it for me and give me the file through your drive link?

I know it's a long time we are on these issues, and it is embarrassing for both of us. I really apologize. If I could be quicker, I would be happy personally too:(

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
3 months ago

Thank you Have a link in hidden content

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago

Hi,

I am facing difficulties to work with the backup for some reason. Need more time, please allow me.

Thanks!

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
2 months ago

Do you have any intention to solve this problem?

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
2 months ago

Do I need to pay some extra money for resolving the problem?

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago

Hi,

The file you have given me is in .jpa format, but I need a zip file instead.

This is why it is not working at my side.

Kindly give me a backup with zip format.

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
2 months ago

zip file link in Hidden content.

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
2 months ago

Solved.

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago

Hello,

The link redirects me to an empty space. Did you removed that file?

Did you mean the problem has been solved already?

Best Regards

0
ML
Mirko Lednicki
Accepted Answer
2 months ago

Hi pay frelancer to solve the problem, I really didnt have so much time to wait Joomshaper to solve the problem.

0