Site Builder Not Working - Question | JoomShaper

Site Builder Not Working

M

Mendoza

SP Page Builder 4 days ago

Greetings, I have already installed page builder in an upgrade to joomla 4, I have installed three versions: 3.8.9, 4.0.5 and 4.0.6. It doesn't work with any, I need it to work since all the information has been moved to joomla 4, but I can't resolve it, I've already posted it before but they are answers. I need help please

I have already installed it on two servers, with the configurations that you recommend, it has not worked either Send to you the acces to the actual installation

0
4 Answers
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 2 days ago

Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Please create an staging site. Then share your administrator access to check the issue. Cause, I don't want to work your live site.

https://drive.google.com/file/d/1ms8hPQfM3xfF4XUO0W4pUZAhzGUqxBwD/view

  1. Create a subdomain from your cPanel
  2. Export your existing site Database from PHPMyAdmin
  3. Create a new Database
  4. Import the existing Database to the new Database
  5. Update configuration.php file
  6. Go to the administrator of the staging site

-Thanks

0
M
Mendoza
Accepted Answer
2 days ago

You can work on this one, is an staging site, feel free please

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 1 day ago

Please check now. Thanks

0
M
Mendoza
Accepted Answer
1 day ago

Thank you, i`ll work on that staging site, by the way can you tell me what was the issue?

0