Helix Issue With Eshop Ups Shipping - Question | JoomShaper

Helix Issue With Eshop Ups Shipping

M

milad

Helix Framework 9 months ago

Hi i am using Helix template framework and eshop as my ecommerce component. I have some template issues as you can see in the screenshot when i want to go to step 4 to choose the shipping method. I have set a UPS plugin for my shipping method and everything is set properly. But i get error in the front end as you can see in the screenshot. I have also attached the error

Can you please advice ?

pagee Capture1

Internal Server Error
Internal Server Error

<!doctype html>
<html class="error-page" lang="en-gb" dir="ltr">
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">
        <title>Error: 0 Call to a member function getElementsByTagName() on null</title>

                    <link rel="icon" href="/images/defe.jpg" />

                    <link href="/templates/shaper_helixultimate/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">

                    <link href="/templates/shaper_helixultimate/css/custom.css" rel="stylesheet">

        <link href="/templates/shaper_helixultimate/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">
        <link href="/templates/shaper_helixultimate/css/template.css" rel="stylesheet">

                <link href="/templates/shaper_helixultimate/css/presets/preset3.css" rel="stylesheet">

    </head>
    <body>
        <div class="container">

            <h1 class="error-code">0</h1>
            <h2 class="error-message">Call to a member function getElementsByTagName() on null</h2>

            <a href="/index.php" class="btn btn-secondary"><span class="fa fa-home" aria-hidden="true"></span> Home Page</a>


                    </div>

            </body>

</html>
0
2 Answers
M
milad
Accepted Answer
9 months ago

Hello, any updates about my issue?

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 9 months ago

Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Will you please capture a screencast video when you finds the error. Besides, Provide me the Joomla administrator access via PM. Does it works with the Joomla protostar Template?

-Thanks

0