Slideshow Stopped Working After Update SP Page Builder - Question | JoomShaper

Slideshow Stopped Working After Update SP Page Builder

S

Serg

SP Page Builder 3 months ago

After the update, the slideshow in the desktop version stopped working. But if you switch to the mobile version everything works. After that, if you go to the desktop, everything works, but all positions are shifted

0
17 Answers
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #142991

Thank you, but my problem no longer needs to be solved. It was decided without you. Toufiqur Rahman helped me. Solved my problem very quickly.

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #139883

Hi there!

Thanks for contacting us.

Did you mean the slider in your homepage? I have just visited your site and the slider is looking good at my end. Please check the screenshot in the hidden content box.

Kindly share your issue with a screencast to understand it better.

Best Regads

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #139885

I sent you a link to a page on which the Slideshow does not work. What does this have to do with the home page? This is the product page. Plus, if I create a new slide show, it doesn’t appear at all. There is a link to my page in hidden messages

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #140508

Hi Serg,

Really sorry for the unwanted delay.

Thanks for the details. Would you please share your admin access to check the issue for you?

Best Regards

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #140536

I have provided you with data

0
Rashida Rahman
Rashida Rahman
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #140559

Thanks for the admin access.

I have checked your backend. You are using PHP 8.1 and Joomla 5 there. The Konstra template is not compatible with Joomla 5 yet. Would you please try with Joomla 4 and PHP 8.0 and let me know if it helps?

https://prnt.sc/fN-QwK8eayJK

Best Regards

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #140654

This happened on Joomla 4 and PHP 8.0. Everything worked without problems until I updated the builder to the latest version.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #140660

Hello Serg

Apology for the inconvenience. I would like to check your issue. But your site is not loading. Is there any location restriction? Then allow Bangladesh (country) to check your site.

Best regards

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #140740

Hello. I contacted the company that owns my server. There's a problem right now, so the site isn't working.

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #140886

The site should already be working. Check it out when you have time.

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #141020

Were you able to access the site?

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #142174

HELLO

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #142189

Apology for the delay. This link is not working.

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #142192

I don't know why it doesn't work. I didn't set any restrictions.

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #142195

Tell me what error the site gives

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #142442

Slideshow looks fine here:

https://prnt.sc/ThtL4DXFRCMf

0
S
Serg
Accepted Answer
2 months ago #142721

I tried it on different devices. It doesn't work for me and my friends. If I go to the mobile view it works there. After this, it starts working in the desktop version. As in the screenshots that I sent earlier

0