Sp Simple Portfolio Url Issues - Question | JoomShaper

Sp Simple Portfolio Url Issues

C

conshelf

Extension 3 weeks ago

Hello,

I created two seprate portofilos, one for our Video Gallery and one for recent projects.

The problem is related to the links for the Recent Projects, if you click on the recent project listed it looks like the Page Title/ Page ID is tied to the Video Gallery instead of the Recent Projects header.

And visa versa, links under the Video Gallery are somehow tied to the Recent Projects ItemID.

How can this be resolved?

Kind regards, John

0
14 Answers
Ariba
Ariba
Accepted Answer
Support Agent 3 weeks ago

Hello

Thank you for your query. I will look into the issue and get back to you, kindly give me some time.

0
C
conshelf
Accepted Answer
3 weeks ago

Hi Ariba,

Just so you are aware, I tried setting Sh404sef for SP Simple Portfolio just like SP Page Builder is mentioned here, but that didn't fix the issue: https://www.joomshaper.com/documentation/sp-page-builder/sp-page-builder-3/sh404sef-configuration-for-sp-page-builder

Kind regards, John

0
Ariba
Ariba
Accepted Answer
Support Agent 2 weeks ago

Hello

Thank you for the update. Our Senior agent is looking into the issue and he will get back to you soon, kindly allow us some time. Thank you for your patience and cooperation.

0
C
conshelf
Accepted Answer
1 week ago

Hi Ariba,

Are there any updates on this?

If a bug was found, will it be fixed soon? If not, I'll need to manualy create the URLS so they are properly assigned to the right menu itemid.

Didn't want to do anything until you confirmed there was an issue found.

Kind regards, John

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 1 week ago

Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Will you please share a screencast video about the full scenario? Besides, Please share your site administrator login access to check the issue. I will check & get back to you soon.

-Thanks

0
C
conshelf
Accepted Answer
1 week ago

Hi Toufiq,

Sure thing, here's an overview of the issue: https://www.loom.com/share/d37478fc87d9433d86b2b20abde64da6

Kind regards, John

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 6 days ago

Please provide me the Joomla administrator access. Thanks

0
C
conshelf
Accepted Answer
6 days ago

Hi Toufiq,

Admin credentials are added.

Thank you, John

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 6 days ago

I think it's bug. Hold on for the next release. I will try to share patch for your next Monday. Thanks

0
C
conshelf
Accepted Answer
6 days ago

Hi Toufiq,

Thank you so much, I appreciate the help!

Looking forward to the patch :)

Kind regards, John

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 3 days ago

Please provide me the FTP access

0
C
conshelf
Accepted Answer
3 days ago

Hi Toufiq,

FTP access provided.

Kind regards, John

0
Toufiq
Toufiq
Accepted Answer
Senior Staff 2 days ago

Developer team try to find out the solution. We need more time. Please give us more time. Thanks

0
C
conshelf
Accepted Answer
2 days ago

Hi Toufiq,

No problem at all.

Kind regards, John

0