Error Code 500 - Question | JoomShaper

Error Code 500

FH

Frank Hansmann

SP Page Builder 4 months ago

If I place 9 Columns into one row, I get the error code '500'. It is only shown on the page with the 9 columns, the rest of the website works just fine. If I remove one column out of the existing 9 everything works angain. The section in which the problem accures is named 'Sustainability Matters'. The problem happens with the Logos/Images

https://valoriscatalysts.com/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&id=44

Version:

Joomla: 4.4.3 SPPB: 5.2.7

with kind regards

0
16 Answers
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 4 months ago #151544

Hello Frank Hansmann

Please share a screenshot of your issue to understand it better. Take a screenshot and share via any platform. For example: Lightshot or Imgur

Best regards

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
3 months ago #151980

Hello Ofi Khan,

https://prnt.sc/MAUf-kREdZNv here you will find one screenshot of the backend

https://prnt.sc/QKaqup0sa2cg here you will find one screenshot of the error code page

Kind regards

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago #152241

I have removed the last 2nd text block addon. It seems to be fixed.

https://prnt.sc/ZyZl-IWOvU6r

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
3 months ago #152257

Thank you for your help. Unfortunatly I do need every Element I have placed.

I did 'fix' the issue myself just like you did by removing some Elements, however as stated above, I cannot forgo my needed Elements.

If you know any other solution that might work... I'd be thankful :)

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago #152415

You are welcome 😊

Somehow that text block was conflicting. Please try it with a new Text Block addon or any other text addon like Heading.

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
3 months ago #152690

Sorry, but I have to ask again. The solution cannot be to delete text elements. I need them. We always have the problem, no matter what kind of ELement we use, that the error message appears. What is the reason for this? We urgently need a solution!

Thank you.

1
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
3 months ago #152430

I tried your recomendation and thank you for that. The result was the error code 500. There must be some kind of problem with the amount of elements that was placed.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 3 months ago #153882

Apology for the delay. Is this happen on any text block? For example, take a new SP Page Builder page with only a text block addon. Then check the issue.

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
2 months ago #154407

Is there a maximum number of elements that can be placed within a page? We have created a lot of tabs with content on this page.

No matter what kind of element we add after a certain point, we get the error message.

Thank you.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 2 months ago #156323

Generally, there is no limitation. Please share your page JSON file. I will check it.

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
1 month ago #158348

Sorry for the late reply. The problem persists and has reappeared. I do not know how to make the JASON file available. Can I give you admin access?

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 1 month ago #158354

Sorry, your given credentials do not match. Please check and share again.

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
1 month ago #158470

Here again.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 1 month ago #158507

Please share the page link with the issue. I have not found the page with id 44.

0
FH
Frank Hansmann
Accepted Answer
1 month ago #158757

ID 47

Right now there is no problem. The last time it occurred, I had to remove content from the page to prevent the error from appearing.

0
Ofi Khan
Ofi Khan
Accepted Answer
Support Agent 1 month ago #158790

Okay, you can accept the answer to close this post. There is a button to accept answer after each comment.

If the issue happens again, then let us know. We will check and help you.

0